AnimeS Expo 2019

AnimeS Expo 2019

16/10/2018 Off By trancer4o

AnimeS Expo – Фестивалът за азиатска култура навършва 14 години и ще бъде проведен на 6 и 7 април в края на пролетната ваканция. Всяка година еволюира, става все по-мащабен и с повече преживявания. Добавят се нови зони, нови квалификации, разширява се пространството и привлича все повече хора.

Очакват ви много неща свързани с аниме и манга, косплей, гейминг, к-поп, арт, музика, прожекции, образователни дискусии с международни лектори, томболи, награди и изключително много различни спортни и развлекателни площадки. За поредна година събитието ще приветства хиляди гости от цял свят. Жури на световно ниво ще оценява множеството квалификации, сред които е световното по косплей в Япония – World Cosplay Summit (WCS). Победителите от тази квалификация заминават за 10 дни в Япония, за да представят страната ни на световното и да разгледат страната на изгряващото слънце.

Очаквайте огромна гейминг зона с турнири по различни игри и конзоли.

За повече информация следете събитието, а ние постепенно ще добавяме интересни кътчета и нещица от ивента – AnimeS Expo 2019 във фейсбук.