Заведенията на корейските идоли

Заведенията на корейските идоли

17/10/2018 Off By ivo

Ако сте фен на К-поп музиката и планирате да посетите Южна Корея, не забравяйте да се отбиете в ресторанти и кафенета, притежавани от знаменитости и идоли. В наши дни корейските известни личности не са просто актьори, певци и танцьори, те също така притежават свои собствени бизнеси. От кафенето на Джи-Драгън на остров Джеджу до заведението за хранене на Ю А-Ин, разгледайте списъка по-долу и опитайте да посетите някои от най-добите заведения, притежавани от знаменитости.

Café Aewol Monsant

Това гръндж кафене, основано от Джи-Драгън от Bigbang, е разположено на морския бряг, като се намира само на няколко стъпки от плаж Хандам на остров Джеджу. Въпреки че може да не се срещнете с Джи Ди в кафенето, можете да се насладите на гледката към прекрасния залез, отразен върху зашеметяващото море зад широките стъклени прозорци на заведението.

Mouse Rabbit Underground

Едно от най-модерните и популярни места в Сеул, където можете да се отпуснете и да изпиете по бира. Заведението е притежание на члена на корейската идол група Super Junior Йесонг, това е неговото второ кафе/ресторант, което се намира в Сочон Вилидж, един от най-старите квартали в града, в който се намират известни кафенета, бутици и заведения за хранене.

Pinci Caffe Espresso

Притежавано от члена на южнокорейското РнБ дуо Fly to the Sky, Хуанхи, кафе Pinci се намира в модерния сеулски квартал, наречен Апгуджонг. Можете да се настаните удобно в модерния му интериор и да се насладите на първокласно италианско кафе и вкусни деликатеси за обяд.

TMI

TMI е новооткрит стилен пъб в Итеуон, известен със своя собственик-знаменитост, Ю А-Ин, който е популярен корейски актьор. Главното ястие на заведението е „Мъшруум Бъргър“, вегетариански хамбургер, който има вкус на месо.

Studio Concrete

Това кафе и културен комплекс е още едно място, което заслужава да се види, отново притежавано от Ю А-ин. С множество художници и фотографи, той ремоделира стара къща в творческо пространство, в което се помещава кафене, арт галерия и открита тераса, където посетителите могат да се отпуснат и насладят на изкуството, пиейки стилни коктейли.