All Out!!

All Out!!

14/11/2018 Off By boris

В ръгбито няма страйкър, няма номер четири, тогава кой е звездата на отбора? Историята започва на церемонията за постъпване в гимназията Канагава, където Кенджи Гион, малък, но привлекателен целеустремен младеж се присъединява към ръгби клуба. Той се присъединява заедно със своя съученик, Ивашимизу, който има сложно минало и вицекапитана Хачиоужи, който винаги се грижи добре за членовете на клуба си. И накрая капитана Секизан, който има огромна сила, но държи уменията си за себе си. С такива разлики в личността и физическото представяне, екипът трябва да се научи да работи и да расте заедно, за да стане най-добрият ръгби отбор измежду училищата. По мое мнение героите бяха една от най-силните точки на анимето. Основната причина, поради която мисля, че това е главната сила, е тази поради която съм се връщал за да видя още във всяко аниме е, че ако героите бяха неприлични, сигурно щях да спра да го гледам след пет епизода.

Аз лично мисля, че визуализации могат да бъдат най-субективният аспект. Намерих изкуството наистина за страхотно, красиво и оживено. Както обикновено “Madhouse” не разочарова в този аспект. Дизайнът на героите изглеждаше доста уникален, което улесни определянето на характера, който имаше някои характеристики, които просто го направиха очевидeн. Най-забележителните битове на анимацията, които искам да изтъкна, обаче, са, когато геройте се впускат в схватка. Бях обезпокоен от това, как щяха да направят ръгбито изключително, но отново бях приятно изненадан. Анимацията на мачовете беше фантастична и наистина динамична, която беше необходима за една динамична игра като ръгби.

Нямате нужда от познания за играта ръгби, за да гледате това аниме, тъй като Гион е новак в ръгбито, той служи като начин да въведе зрителя в спорта и неговите многобройни правила, така че ще имате герои като Ивашимизу и Умено, които ви преподават малко за този спорт. Препоръчвам това аниме на всеки, който си пада по спортния тип анимета, защото то няма да ви разочарова както и останалите ви любими анимета от този тип.