Astarotte no Omocha!

Astarotte no Omocha!

13/04/2019 Off By boris

Младата принцеса сукубус Астарот Игвар мрази мъжете. Тя ги мрази толкова много, всъщност, че излиза извън пътя си, за да се обгради с жени, и завършва с доста колекция от дами с причудливи личности. За съжаление задълженията й като сукубус изискват от нея да сформира харем от мъже, за да попълни магията си.

Астарот живее доста безгрижен живот, докато Световното дърво не отвори път към друга сфера и погълне един от своите спътници. За щастие приятелят на Астарот се връща невредим, заедно с красива изненада. Наоя Тухара е човек и в това човек. Той е идеален за това да стане първият спътник на Астарот, ако успее да надвие омразата си към мъжете и да го приеме в живота си.

Наоя решава да остане в света на Астарот и да й помогне при пътуването й в зряла възраст, при едно условие: той иска да доведе дъщеря си Асуха със себе си.

“Astarotte no Omocha!” не е аниме “Ecchi Loli”. Това е средновековен фентъзи “RomCom”, който точно така се случва да има Лолис в него. О да, споменах ли, че има елементи на викинг в него? Да, това аниме има Yggdrasil, използва северни митошки имена и също така споменава други области на Yggdrasil, със сигурност имаше някои изследвания, участващи в това аниме и аз коментирам това.

Общо взето, “Astarotte no Omocha!” е шоу, което всеки трябва да опита поне веднъж. Дори ако “ecchi” не е нещо, на което се радвате, лесно е да погледнете покрай това и да видите колко добри неща има за това аниме. Освежаващо ново завъртане на жанра “ecchi”, което надхвърля онова, което човек би очаквал, въпреки че е белязан с такъв подвеждащ синопсис, история, която е странна през повечето време и обичаща останалите, с актьорски състав от интересни герои, отлична актьорска игра и музика, настъпваща романтична връзка и огромен репертоар за фетишично покритие, всичко в едно.