Bastard

Bastard

18/11/2018 Off By boris

Никъде Сейн Джин не може да намери утеха. В училище той е безмилостно малтретиран поради неспокойно тихия си характер и слабата си визия. Но това не е източникът на непреодолимия терор на Джин: нещо, от което се страхува повече от всичко друго, е неговият собствен баща.

За повечето бащата на Джин е успешен бизнесмен, добър самаритянин и обичащ родител. Но това е просто фасада; всъщност той е разстроен сериен убиец – и Джин е негов нежелан съучастник. От години те извършват тази хитрост, като полицията не е по-мъдра. Обаче, когато баща му се интересува от студентката Юн Кюн, Джин трябва да вземе решение – да бъде страхливец, който я изпраща на бесилката като всички останали, или да бъде копелето на син, който се противопоставя на нечестивия му родител.

Като цяло историята беше Фантастична. Ако сте използвали MangaBlaze, за да прочетете това, тогава вече сте прочели думата “Horror” в описанието. Въпреки това на Копеле има много повече от единствения ужас. Дори и да беше просто ужас, не беше страшно или странно, а кръвта беше доста мека (по мое мнение).

Изкуството е много странно и уникално и никога преди не съм го виждал в нито една манга. Днес манга се прави на компютри по-често, отколкото на хартия, така че страниците имат пълен цвят. Но странното е, че оформлението на страницата е около два панела страница! Това определено се прави за афекта поради тъмните теми, които тази серия съдържа. Но не мога да помогна, но мисля, че това може да е направено, за да се заеме с място за липсата на съдържание.

Героите от тази серия бяха страхотни. Те показаха зашеметяващи емоции и бяха наистина уникални. Разбира се Джин е срамежливо съвсем хлапе, което видяхме безброй аниме / манга, но той имаше своя собствена личност и липса на здрав разум и познания, които понякога блъскаха тази серия. Джин наистина беше удивителен характер и аз бях вкоренен за него през цялото им пътуване.