C: The Money of Soul and Possibility Control

C: The Money of Soul and Possibility Control

17/05/2019 Off By boris

Парите са сила и без нея животът е безсмислен. В страна, чиято икономика е в затруднения, студентът на втори курс по икономика в университета по икономика Кимимаро Йога разбира твърде добре този факт, тъй като е заобиколен от сравнително луксозния живот на своите връстници и се бори да сближава целите си. Светът му обаче е обърнат на главата си, когато непознат в горната шапка пристига една късна вечер на вратата му.

Тръгвайки с името Масакаки, ​​посетителят отправя молба към Йога да дойде в Източния финансов окръг – място, където парите текат в изобилие, ако някой предложи своето „бъдеще“ като обезпечение. Макар и с неохота, алчността побеждава причината и Йога приема офертата; по този начин, поемайки мантията на “Entre”. Но за него е непознато, земята на богатството, която е влязъл, е алтернативна царство, изградена по подобие на неговото собствено, където Ентрес е принуден да участва в седмични двубои, наречени „Сделки“, с обезпеченото им обезпечение. Натъпкан срещу своите сънародници и съдбата, Йога трябва бързо да се адаптира в този нов свят, ако се надява да защити богатството и бъдещето си – и да открие колко наистина пари струват парите.

Не може да се отрече, че анимето има общ коефициент на наслада от най-високата степен, когато всички аспекти се вземат предвид – добре, че така или иначе за мен. Имаше всички необходими функции, за да направя страхотно аниме според мен, историята беше уникална и доста добре направена и включваше идеи, които наистина ми харесват. Съчетанието от един вълшебен свят на пари, скрит далеч от реалността и философските концепции, изградени около този свят, създават една история, която ме прекара на ръба на мястото ми докрай.

Феноменалното изкуство и впечатляващите битки служеха само за да изтласкам нивото на удоволствие до краен предел и аз завърших това аниме за по-малко от три дни, защото просто не можах да спра да го гледам. Може да е малко по-дълго, но нямам истински проблеми с начина, по който се справят с историята, предвид дължината на анимето. Това със сигурност е аниме, което е достойно да достигне до списъка ми с топ 10 на аниме. Не преглеждам много аниме сериали, но това бих помислил да гледам отново.