Durarara!!x2 Ketsu

Durarara!!x2 Ketsu

07/01/2019 Off By boris

Тъй като Микадо Руугамин продължава да изчиства Доларите отвътре в съответствие с изкривеното си чувство за справедливост, Масаоми Кида се надява да върне разума на приятеля си, като събере отново Жълтите шалове. Малко знаят, че далеч по-доминираща сила е на път да влезе в тяхната борба за власт, с която познава добре тяхната приятелка Анри Сонохара.

Междувременно групата, която се е събрала в апартамента на Шинра Кишитани, осъзнава, че те са на ръба на нещо, което може да промени живота им, чрез събитие, което ще хвърли Икебукуро в тотален хаос. Тяхното спокойство е нарушено, когато докладите за главата на Селти са открити от обществото и започват да се появяват по новините, когато Касане Куджираги започва да задвижва своите подли схеми.

Отминаха кратките периоди на спокойствие, тъй като сегашният смут поставя началото на едно крайно представяне в това вълнуващо заключение за историята на най-хубавия град Икебукуро.

Открих, че историята ефективно преплита героите в буквалната и фигуративна паяжина на Селти, повечето от героите са или свързани директно с Селти, или са повлияни от неестественото присъствие на Селти, което се оказа много готино. Въпреки това има толкова много мотивация и части, които са наистина лесно ви заблуждават, ако не обърнете внимание, така че трябва да сте нащрек, когато гледате “DRRR Ketsu”.

Изкуството и озвчението, изглеждаха и звучаха по същия начин от другите серии на “Durarara”, което изобщо не е лошо, освен от откриващата песен, на която наистина се наслаждавах.

Героите са много разнообразни, нервни, хладни и многобройни, но проблемът е, че са прекалено изобилни. аз искрено се губя с кой е кой и кой какво е направил и защо е бил тук или там. Изобилието от герои беше прекалено много, но основните от тях, са много добре изработени. Мога да кажа, че наистина се наслаждавах на пътуването, което “Durarara” ме взе, и “Ketsu” направи правосъдието да закрие “DRRR” и да даде на феновете правилно не толкова края, завършак на тази велика поредица. Много съм щастлив с “DRRR Ketsu” и бих препоръчал това аниме на всеки.