Girls of the Wild’s

Girls of the Wild’s

16/01/2019 Off By boris

“Wild’s High” има 42-годишна история като частно гимназиално училище, предназначено единствено за елита. Момичетата от това училище се обучават ежедневно в някои от най-смъртоносните форми на борба, от бокса, до борбата с мечове, до таекуондо! Това специално училище е мястото, където се провежда най-популярното спортно събитие в страната – “The Wild’s League” – единственото място в света, където тийнейджърките участват в брутални битки … често до смъртта.

Тази година “Wild’s” се превърна в смесено училище. Въпреки че отварят вратите си за мъже, единственият кандидат е “Song Jae Gu”. Той е получил пълна 3-годишна стипендия, независимо от оценките, които той прави без да се замисля. През последните две години всеки миг от живота му беше прекаран да се грижи за по-младите си близнаци.

Но след срещата с кралицата, кървавия шампион на “Wild’s League”, като я напои с кафе и я нарича „чудовище“ … нещата ще станат разхвърляни – особено когато се свърже с всички други необичайни момичета в това училище! Следвайте борбата на “Jae Gu”, от единствения мъж в училище, пълен с красиви и смъртоносни жени, за да се научите да се биете и да се изправите за себе си!

Това не е такова нещо, при което очакваш съдържанието на “ecchi”, въпреки че мисля, че е нещо подобно в началото. Но след това бавно започнаха да харесват това все повече и повече. Понякога, главно след първите 200 глави, усетих, че честотата на сраженията намалява и не мога да разбера защо е така. Но тогава разбрах какво прави авторът тук. Докато първите приблизително 200 глави се занимават с повече битки и по-малка романтика, по-късната половина от “manhwa” се занимава с по-малко битки и много по-емоционално съдържание. Ще кажа всичко, което би развалило историята или съдържанието за вас, момчета и момичета. Но мога да кажа това нещо; когато бях на път да започна последната глава, видях сълзи в очите ми. След като приключих, усетих, че краят може да е малко по-добър, но все пак си струва. Това беше нещо, което бях пожелал и бях доволен от сърцето ми.