Himouto! Umaru-chan /„Химoуто! Умару-чан“

Himouto! Umaru-chan /„Химoуто! Умару-чан“

16/10/2018 Off By boris

Хората не винаги са тези, за които се представят, както е и случаят с Умару Дома, перфектното гимназизално момиче, което е така, докато не се прибере вкъщи! След като вратата се затваря, истинското забавление започва. Когато си сложи качулката с вид на хамстер, тя се превръща от изтънчен, преуспяващ ученик в мързелива, хранеща се с вредни храни, отаку, оставяйки цялата домакинска работа на отговорния си по-голям брат Тайхей. Независимо дали се разхожда с приятелите си Нана Ебина и Кири Моца, или се конкурира с нейния самопровъзгласил се “съперник” Силфинфорд Тачибана, Умару знае как да се отдръпне и да се позабавлява!

„Химуто! Умару-чан“ е сладка история, която следва ежедневните приключения на Умару и Тайхей, тъй като те се грижат и се примиряват една с друга, възможно най-добре, за дадената ситуация, както при неразбиваемите връзки между приятели, братя и сестри.

Въпреки че, Химуто! Умару-чан рискува да бъде голяма шега, в крайна сметка има достатъчно комедия която убедително привлича публиката да се смее и да се впуска в този всекидневен живот. Има достатъчно шеги в поредицата, които я правят да изглежда като сатира и като цяло се забавлява с отаку културата благодарение на Умару. Също така има достатъчно време, за да не забравя другите герои. Освен това, ежедневните приключения на Умару често ще накарат публиката да е любопитна да види какво може да случи в следващото приключение. Като анимето е за поредица от случки на едно момиче с две лица, самото то е нещо повече от шоу за брат и сестра.