Kiznaiver

Kiznaiver

14/12/2018 Off By boris

Кацухира Агата е тих тийнейджър, който обича да пази мнението си за себе си, чието чувство за болка е изчезнало. Неговият приятел, Чидори Такаширо, може само малко да си спомни за дните, преди Кацушира​​да претърпи тази дълбока промяна. Сега неговото заглушено и самодоволно поведениекара Кацушира да бъде постоянна мишена за насилници, които го експлоатират заогромни суми пари. Но юмруците им само успяват да го накарат да мигне, тъй като дори изпитването на емоции са далеч от него.

Един ден обаче Кацушира, Чидори и още четирима тийнейджъриса отвлечени и принудени да се присъединят към системата „Kizuna“ катоофициални “Kiznaivers”. Тези, които вземат участие, са свързани чрез болка: ако един член е ранен, другите ще почувстват еднакво количество агония.Тези индивиди трябва да станат лабораторни плъхове и изкупителни жертви на непълна система, разработена със цел световен мир. Със своите съдби буквално преплетени, „Kiznaivers“ трябва да излагат истинските си и себе си един на друг или рискуват да се провалят много повече от колкото са предполагали.

Визуализациите на „Kiznaiver“ са отлични, като много е наблегнато на малките детайли и това прави героите им свежи и интересни. Това е свежо, чисто аниме, което показва много повече чрез своя стил, от колкото сте очаквали. Отразяванията, очите и всичко осветено изглеждат наистина страхотно, като привличат вниманието към детайлите и придават дълбочина на анимацията. Приветствам директора за кастинга в “Тригър”, който и да е – защото са го направили отново едно страхотно аниме. Нюансът и емоцията (или необходимата липса на такава), която беше поставена в представленията, наистина продава драмата и героите. По-големите от живота Тенга, крехките Маки, щурите Нико, щуротивите Хисому, горещите и студените Чидори, твърдият Катсухира и мистериозният Норико, се прибавят към много добре режисирания продукт.