Magic-Kyun! Renaissance

Magic-Kyun! Renaissance

19/11/2018 Off By boris

Свят, в който изкуството става магия. В този свят хората, които могат да вдъхновяват страстта си чрез техните магически изкуства, се наричат „Артистас“ и са заети в шоубизнеса. В частната гимназия за магически изкуства “Хошиномори”, където се преподава за да станеш „Артистас“, един странна нова ученичка на име Кохана Айгасаки се прехвърля в училището. Кохана е включена в планиращия комитет за годишния културен фестивал “Hoshinomori Summer Festa” на училището. Тя прекарва романтичния си училищен живот с още шест момчета, които се стремят да станат „Артистас“ в бъдеще. Всяко от момчетата се специализира в собствените си изкуства и има за цел да направи “Hoshinomori Summer Festa” по успешен от всякога. Освен това, момчетата също се стремят да бъдат избрани заедно с Кохана като “Артиста принц и принцеса” на училището, които се избрани само веднъж годишно.

Имах смесени чувства от моя страна, докато гледах това аниме. Много се опитвах да бъда честен със себе си. Но в крайна сметка, аз се забавлявах съвсем малко. Аз се смях и забавлявах лекотата с която, първата половина от поредицата беше представена, като същевременно задържах дъха си и усещах че това ще се промени, колкото повече се доближавах до края. Това аниме не беше въртележка от емоции, но не бях подозирал, че мога да се сблъскам с радост, смях и тъга, накрая получих точно това усещане за което избрах това аниме.

Бях малко пристрастен, когато започнах тава аниме. След като съм гледал много анимета с обратен харем и различна тема, няма толкова много неща, които можеха да ме изненадат в този момент. Историята, макар и малко клише, криеше тайни вълни от вълнение, които правят анимето приятно с най-малко един, ако не и повече, герои, които да са основата в това прекрасно аниме.