Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

14/12/2018 Off By boris

След като събра куража си да предложи на момиче вонлайн игра, наивният отаку Хидейки “Русиан” Нишимура е опустошен, когато тя го отрязва. За да влоши нещата, момичето разкрива, че всъщност е по-възрастен човек в реалния живот. Със скърцането на сънищата си и разбитотому сърце, Русиан стига до рязко решение в разгара си. Той никога повече няма дасе довери на друго момиче в онлайн игра.

Години по-късно Русиан сега е в гилдия с трима други играчи, единият от които притежава аватар от женски пол под името”Ako”. Аки е дълбоко влюбен в Русиан и иска да се ожени за него.Макар да има възможност тя да бъде момче в истинския свят, Русиан приема предложението и, като твърди, че полът й няма значение, докато тя е сладка виграта. Но след дискусия между членовете на гилдията, която доведе до провеждането на офлайн среща, Русиан разбера, че Ако, заедно с останалите членове, не са само момичета, но и негови съученици.

“Да не съдиш книга с корицата си” е фраза, която се хвърля много, но има много истина, докато има много изключения. Не знам какво точно беше за “NetoYome”, от която ме накара да се заинтересувам от самото начало, но най-вероятно това беше привлекателната анимация и нямах други очаквания за това аниме.

Това аниме е едно от малкото анимета днешно време от този стил, което си заслужава наистина гледането. Дали ще гледате заради историята, прекрасната анимация или добре измислените герой и ситуации, в които те се намират си е напълно ваш избор. Има много неща, които могат да бъдат казани за това аниме, от връзките между отделните персонажи, до недостатъчния му завършек и желанието за втори сезон. Но мисля да оставя тези разсъждения на вас, като сърдечно препоръчвам това аниме на всички, защото то си заслужава гледането и може би ще откриете себе си в него.