Rozario+Vampire

Rozario+Vampire

19/10/2018 Off By toni

Росарио + вампирът е – свръхестествен, харем, романтичен, комедия за средно, човешко, ученик от гимназията (Tsukune), който не може да влезе в никакви частни училища и е останал в училище за чудовища. Това може да звучи интересно, но няма нищо особено специално за тази настройка, тъй като това е само средното ви училище Rom / Com, но с чудовища. Нещо повече е, че всеки епизод има някои много предсказуеми резултати, които бързо се скупчават (чудовище се появява, Moka се трансформира и гадно кръв). Така че в края на краищата слабата и повтаряща се история превърна това в поредица, която можете да се насладите само когато изключите мозъка си.

Няма нищо уникално за героите, виждайки как става същото старо нещо; като има още един мъж, “загубеняк-кун”, заобиколен от яки и сладки момичета. Техните личности обикновено съвпадат с начина, по който изглеждат, така че не очаквайте никой да се открои в тази серия, освен може би Мизор.

Качеството на анимацията е може би най-добрият аспект, тъй като фоновете и средите напълно отговарят на непрекъснато променящата се ужас на атмосферата. Също така всичко е малко течно, от подскачащата гърда до бързото действие. Музиката също е добре направена, особено по време на краткия взрив на действие, но тя става доста повтаряща се.

Като цяло Rosario + Vampire се оказа малко забавен Rom / Com, който бързо се превръща в типичен харем, изпълнен с всичко, което не може да се разбере (недоразумения, екчи, кръвотечение и т.н.). Освен свръхестествения елемент, всичко останало е същото като при всяка типична училищна комедия с обичайните ситуации на клише, които всички сме свикнали да виждаме. Фанцовете на манга ще се почувствуват разочаровани от сериала, тъй като никога не са успели да донесат същата история, която произвежда манга, а вместо това всичко, което е доставило, е прекомерно количество служби (100 снимки на панталон за епизод). Някои хора все още могат да се наслаждават на това, докато останалите ще се чудят защо си губил времето си на такова шоу.