Sakurada Reset

Sakurada Reset

23/10/2018 Off By boris

Кей Асай живее в океанският град Сакурада – град, където жителите са родени със странни способности. На училищния покрив един ден той се среща с Мишора Харуки – апатично момиче със силата да рестартира всичко около нея до три дни преди дадения момент. Докато никой не знае кога е рестартирала и какво точно е нулирано, дори и Харуки, но Кей може да запомни всичко преди нулирането дори и да се случи такова, благодарение на собствената си способност: фотографска памет. След като успешно помагат на някого чрез съчетаване на своите умения, те се присъединяват към Службата за помощ, за да помагат на другите в техния град.

Тхният клуб се включва и започва да изпълнява мисии за тайнственото „Административно бюро“ – организация, която се фокусира върху управлението на уменията в град Сакурада и манипулирането на събитията в града за собствените си цели. Те разбират, че в Сакурада има повече неща които работят за кулисите, дори и повече от машинатациите на странната организация.

От гледна точка удоволствие, ако не харесвате бавна история с герои, които ще се развиват доста бавно, това аниме със сигурност може да не е за вас. Но ако сте достатъчно търпеливи, със сигурност това аниме ще ви държи закачени и ще възнагради всички тези, които са се задържали до края му. Колкото повече седмици прекарах в изчакване на това аниме, толкова по-силно стана моето желание да разбера развитието на тази завладяваща история.

Това е аниме, което възнаграждава тези, които се впуснат дълбоко в тайните на това му. Чудесата, които се развиват са толкова много колкото и събитията, които ще ви задържат с философските си и психологически мистерии.