Taboo Tattoo

Taboo Tattoo

04/12/2018 Off By boris

Сейги, ученик от средното училище, който от много ранна възраст е обучен в бойните изкуства, често се чувства задвижван, от това да предпазва по-слабите хора около него. Един ден той защитава бездомен човек срещу няколко пънкари и мъжът му дава странна татуировка на дланта му в замяна. Татуировката е тайно оръжие, направено в надпреварата за въоръжение между Америка и Кралство Серинистан. Сейги се намира извън своята зона на комфорт, когато силно момиче, използващо същото тайно оръжие, го преследва ожесточено, за да му отнеме силата. Неговото умение в бойните изкуства може да не е достатъчно, за да го задържи жив, но ще може ли да се научи как да задейства силата на своята татуировка, преди да е твърде късно?

Фонът на анимето беше добре изработен, получаваме доста бавно начало, което ви дава усещане за “shonen” аниме, но след това темпото ускорява, дори твърде бързо за някой хора да разберат, какво изобщо се случва. От различни характери и герой до изненадващи моменти и мистерии, това аниме има по нещо за всички. Като цяло, се чувствах, че самата история не беше толкова интересна, че има само няколко начина, по които този типове истории могат да вървят, което направи цялото аниме малко предсказуемо в моите очи. Тук няма много специални моменти от страна на историята, но битките са добри и има интересни взаимоотношения между геройте.

Въпреки че цялото аниме е малко клише и не много неща се случиха, което беше изненада, всъщност се радвах да го гледам. Като човек, който харесва анимета от този тип, очакванията ми бяха постигнати, докато го гледах. Препоръчвам това аниме за всеки, който няма страх да се опита да се наслади на нещо, което вече сте виждали, но все още мислите за великолепно.