Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

18/02/2019 Off By boris

В свят, пълен с магически опасности и заплахи, съществуват специални воини, известни като инквизитори, които са натоварени с ненасилствено предотвратяване на тези заплахи и престъпни действия. Антимагическата академия е специализирано училище, изградено за обучение и развитие на тези инквизитори, които разделят учениците си на малки групи, за да ги обучат да работят заедно. Сред тези талантливи отряди е 35-ият тестов взвод, известен още като “малък взвод за измиване”, поради неговите нископоставени и некомпетентни членове. Но всичко се променя, когато Оука Отори, силен, но бунтовнически бивш Инквизитор, е принудена да се присъедини поради склонността си да нарушава правилата и това, че е извършила сериозно нарушение на правилата: убийството на вещица. При пристигането й се започват проблемите, когато тя се сблъсква с техния тромав капитан Такеру Кусанаги и спори с останалата част от отряда над нейните виждания за вещиците. Тази еклектична група има да измине дълъг път, ако желае да успее и да се издигне в редиците на Антимагическата академия: първо трябва да оставят настрана различията си и да работят заедно като екип.

Историята следва 35-тия или “малък взвод за измиване”, състоящ се от това, което мнозина в Антимагическата академия наричат ​​взвод на неуспехи. След по-аркантна настройка заради начина, по който се подреждат леките романи, анимето се организира, за да следи историята на “LN” от началото до края. Като фантастична поредица, “Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai” изисква доста обяснения, за да прогресира историята и това наистина е само, един от проблемите за тази адаптация. Развитието на историята на арки не е един от най-добрите методи, за представянето на тази история според мен и това че всяко отделно момиче си има арка на помага за обеденяването на общия сценарии.

Но въпреки това неединство на отделните персонажи, бих препоръчал това аниме на хората, който са достатачно смели да пробват да го гледат въпреки негативните коментари из интернет.