Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

18/12/2018 Off By boris

За ученика от гимназията Танака, актът набезпристрастност е начин на живот. Известен с невниманието си и способността си да заспива навсякъде, Танака се моли, че всеки ден ще бъде толкова безгрижен, колкото и последния, опитвайки се да запази мързеливия си начин на живот. Той максимално се опитва да избегне ситуации, които изискват от него да упражнява каквито и да е движения. Заедно със своя надежден приятел Оута, който му помага със задачи, които не е в състояние да постигне, летаргичният тинейджър постоянно се занимава със събития, които му пречат да преживява тихите и спокойни дни, за които той мечтае.

Анимето всъщност е наистина добро и хората започват да го забелязват, защото началните отзиви за него не бяха много добри. Чувствам, че това е наистина подценявано поради необичайното му резюме. Историята е за Танака и приятелите му около него, като обикновеното гимназистко момиче и конфликтите му с външните връзки между основните герой. Историята е сладка и е добре разработена. Визуализациите бяха много красиви по мое мнение. Дизайнът на героите е уникален по някакъв странен начин. Наистина ми харесваше анимацията на Танака, по някаква причина и имах осещането за една релаксираща гледка.

Спокойно мога дакажа, че „Tanaka-kun wa Theumo Kedaruga“ е аниме, което разруши всичките ми първоначални очаквания. Това е свидетелство за начина, по който е написвана на поредицата, че такава незаинтересована предпоставка може да стане толкова смешна. Това е изцяло аниме, задвижвано от характер и това са онези същите герои, на които сте свикнали да не обръщате много внимание, но в тази серия светят. Изпълнението е разнообразно и всичко донася нещо различно на масата. Това е аниме, с което може да се облекчите след лош ден, нещо, с което наистина можете дасе отпуснете и да се смеете през цялото време. Стресът се облекчава от усмивката, която ще се натъкне неуморно на лицето ви.