Udon no Kuni no Kiniro Kemari

Udon no Kuni no Kiniro Kemari

14/11/2018 Off By boris

Откъсвайки се от шума и суетата на Токио, Сута Таура се завръща в родния си град Кагава. Въпреки че родителите му вече не са там, бившият му дом и семеен ресторант „Удон“ му напомня за времето, когато семейството му все още е заедно. Спомняйки си за детството, Сута влиза в удон ресторанта и открива, едно бледо слабо малко момче, което спи.

На първо място, Сута не мисли нищо за случайната среща и предоставя на момчето храна и дрехи. Въпреки това, за негова изненада, момчето внезапно изпъква с космат чифт уши и опашка! Сута скоро научава, че безименното момче е всъщност “тануки”, които могат да си сменят формата и обитават Кагава в продължение на много години. Мислейки, че момчето живее самотен живот, той решава да го вземе и да го нарече Поко.

„Udon no Kuni no Kiniro Kemari“ следва горещите отношения между Сута и Поко през времето, което те прекарват заедно, Сута си спомня собственото си минало, мястото, което е оставил, за града и отношенията, които е имал с баща си.

Визуализациите са страхотни, прости, без преувеличения! Дизайнът на героите също е страхотен. Природата е хубава, не е изключителна това е нещо, което да ме кара да мисля че това е едно чудесно аниме. Героите са страхотни! Поко е наистина сладко момче, което всъщност е „тануки“, Сута е добър човек, и от далеч се вижда, че наистина обича Поко и Накаджима е този глупав герой, който ви харесва, защото знаете, че е добър, но просто се преструва на труден. Анимето ми гарантираше добър смях, то ме направи щастлив, докато гледах всеки епизод, а като човек който обича анимета тип “Slice of Life” му давам отлични оценки. Ако ви харесва този вид анимета или ако се чувствате тъжни, гледайте го няма да съжалявате.