Yosuga no Sora

Yosuga no Sora

17/10/2018 Off By toni

Йогуга нo Сора или “В самотата, където сме най-малко сами”, е еротична романтика и драма с противоречиво кръвосмешение. Искам да ви предупредя, че това аниме съдържа сексуални сцени, които могат да бъдат описани като “мека форма на хентай”, така че решете сами дали искате да гледате това аниме.

Хуру и Сора са близнаци – брат и сестра, които се местят, поради смъртта на родителите си в градче, където някога са живели. Почти всяко момиче е влюбено в Хуру, а първите шест епизода са за него, които помагат на Казуха Мигиуа и по-късно Акира Амастау. Става дума за “съперничество” между Сора и Нао Йохихим, поради случка в миналото, която Сора не може да забрави.

Нека да поговорим за това, за което Йогуга но Сора е най-известна и за славата на кръвосмешението или по-скоро “twincest”. Това аниме не се срамува от славата си. Човек със силен нрав или ултра консервативен и християнски дух няма да се радва на това. Инсектът е сериозно адресиран и по-късно виждате конфликта в Хару. Той се опитва да отблъсне “необичайните си чувства” към Сора, опитва се да стой пасивен в ситуацията и просто да наблюдава действията й.

Йогуга нo Сора е продуциран от студио “Чувствайте хората”, които също са работили по “Kiss X Sis”. Предполагам, че те са добри с анимации, основани на кръвосмешение. “Yosuga no Sora” е лицензирана от Media Blasters и засега няма “dub”. Аз наистина не виждам това, което се нуждае от дублаж.

И така, какво мисля за Йосуга но Сора? Е, ако сте силно против кръвосмешението съответно това не е категорията за вас. Тогава не мога да направя нищо, за да ви убедя да го гледате. Ако нямате никакъв проблем с кръвосмешението, то не трябва да бъде проблем. Обаче другите герои са доста забравими, единственото нещо, което можем да си спомним за тях, са фен-сервизът и сексуалните сцени. Като цяло, ако сте заинтересовани или любопитни да гледате Йосуга нo Сора – предлагам да го гледате сами в стаята си, под ключ или късно през нощта. Защото дори ако родителите ви не видят сцените на кръвосмешение, то фен-сървиза и сексуалните сцени ще им отворят очите.

Така че, ако можете да се справите с кръвосмешението, след това дайте му шанс. Ако не можете да се справите и сте силно против това. Тогава има и други анимета, които може да гледате.