Концерт на TRENDZ в София

Концерт на TRENDZ в София

29/02/2024 Off By trancer4o

Ние сме А-ИВЕНТС и имаме удоволствието да ви представим за първи път в България кпоп групата TRENDZ. Концертът е част от тяхното европейско турне “New Dayz 2024”, което стартира в началото на март.

Пригответе се да бъдете завладени от динамичния им стил, изключителни гласове и харизматични изпълнения. TRENDZ обещава да ви отведе на музикално пътуване, което ще остави незабравими спомени и впечатления.

С техните най-нови хитове и запомнящи се хореографии, TRENDZ ще ви потопи в атмосферата на непрекъсната енергия и вълнение. Не пропускайте възможността да се потопите в уникалната им музика и да се забавлявате заедно с хиляди фенове от целия свят.

Билетите за концерта на TRENDZ са вече в продажба и броят им е ограничен! Спечелете своето място още сега и се подгответе за едно незабравимо музикално пътешествие със суперзвездите от Южна Корея!

Не изпускайте възможността да се присъедините към едно невероятно музикално приключение с TRENDZ! Бъдете част от специалния концерт на 15-ти март в PIROTSKA 5 Event Center в София и се потопете в магията на корейската поп култура! Шоуто ще започне в 19:00 часа.

Запазете своето място сега и се гответе за един незабравим концерт с TRENDZ!

Билети на Bilet.bg. каситe на FASTPAY и Магазини на ТЪМНО в цялата страна.