Силната жена Do Bong-Soon

Силната жена Do Bong-Soon

12/02/2019 Off By toni

Падате ли си по романтичната комедия, примесена с доза фантастика и мъничко екшън? Днешното ни предложение е, както я наричам “лека за гледане”драма, на име “Силната жена Do Bong-Soon”. Серий, подходящи за гледане след дългъг работен ден, серий които не напрягът с дълбок плот, а само ще Ви накарат да се посмеете от сърце.

Бонг-Сон (изиграна от Парк Бо-Янг) се ражда със свръхчовешка сила, меко казано може да повдигне автобус без да й мигне окото. Силата е наследствена и се предава от поколение на поколение, само на жените в семейството. Мечтата на Бонг-Сон е да създаде видео игра със себе си като главен герой.

Още от ранна възраст, момичето следи стриктно книга с прaвила, предадени от баба й. Бонг-Сон може да използва силите си само за да помага на околните. Така започва и любовната история. Един ден сладураната помага на шофьор на автобус, който е нападнат от местни престъпници. Малка тълпа от бандити атакува Bong-Soon, но тя лесно може да избърше пода с тях. На мястото на инцидента се озовава и Мин-Хиук (изигран от Парк Хинг-Сик), които е свидетел на невероятните умения на Бонг-Сон.

Мин-Хиук е главен изпълнителен директор на компания за видео игри- “Ainsoft”. Наскоро обаче той получава анонимни заплахи и дори е преследван от неизвестен за него човек. Мин-Хиук вярва, че Бон-Сон ще бъде отличен бодигард, който може да го предпази от абсолютно всеки и всичко. Освен че предлага на Bong-Soon високо заплащане, той дори й дава възможността да работи в “Отдела за планиране” на своята компания за игри, ако разбира се момичето изпълнява работата си на бодигард добре.

Автор: Елм

Макар да разказах доста голяма част от историята, сериите ще Ви изненадат с още много интересни и весели случки. Приятно гледане!