91 Days

91 Days

28/11/2018 Off By boris

Като дете, живеещо в град Лоулес, Анджело Лагуза е свидетел на трагедия: родителите му и по-малкият му брат са били измъчвани безмилостно от една мафиотска фамилия на име Ванети. Загубил всичко, на което държи, той оставя името и родния си град зад себе си, приемайки новата идентичност на Авилио Бруно. Седем години по-късно, Авилио най-накрая има шанса си да отмъсти, когато получи тайнствено писмо, което го подтиква да се върне в “Лоулес”. Задължавайки се, той скоро се сблъсква със сина на Венети, Нерон и се стреми да се сприятели с него, използвайки уменията, които той тихичко усъвършенства от години.

По време на ерата на забраната „91 дни“ разказва историята за тъмния кръвожаден път на Авилио за отмъщение, тъй като бавно елиминира всеки един от мъжете, участвали в убийството на семейството му.

От страна на анимацията, първоначално бях малко притеснен. анимето е адаптирано от студио „Shuka“, което е известно само с последната си работа, „Durarara!“. От техническа гледна точка, анимето изглежда прилично и изобразява тъмното вълнуващо настроение доста добре. Най-добрите части от анимето са емоциите на героите, тъй като ние виждаме как те показват своите чувства – омраза, скръб, съжаление, съжаление. „91 дни“ изобразява характерните изрази по най-добрия начин, когато са в конфликт. Историческите настройки на историята на забранената ера също имат фини подробности, макар и не толкова подчертани като насилието. Очаквайте графично насилие, особено по време на смъртни сцени и убийства. В края на краищата това е една тъмна история.

91 дни е аниме, което излиза извън мафиотските войни и разказва историята за отмъщението и престъпността. От време на време получаваме гангстерска история за насилие. Някои от тях всъщност не са нищо повече от подтикване на феновете с един вид подмазване. Други наистина показват колко мрачни могат да бъдат хората, докато има общество без закони. „91 дни“ е типа аниме, които показват по-тъмната страна на човечеството. Трябва да кажа … това е нещо, от което да се пазите.