Acchi Kocchi (TV)

Acchi Kocchi (TV)

11/03/2019 Off By boris

Чувствата могат да идват и да си отиват, но истинската любов винаги остава в сърцето. Цумики Минива е влюбена в най-добрия си приятел Йо Отонаши. За нея самопризнанието е почти невъзможно; но на нейните приятели те изглежда са идеалното съвпадение. Сладка и дребнава, Цумики се отдава повече като приятелка, а отношението на Йо към нея е по-дружелюбно, отколкото към другите. Въпреки постоянното дразнене и очевидните намеци, че приятелите му са отпаднали, Йо винаги изглежда пропуска знаците.

През целия си ежедневен училищен живот Цумики прекарва време с приятелите си и Йо. Ще събере ли най-накрая достатъчно смелост, за да признае истинските си чувства?

Сюжетът е доста прост отвъд вярванията; във всеки случай няма сложност. Дори петгодишен може да го разбере. Анимето е за любовта между двама ученици и каква съдба ги очаква. Просто казано, че всичко, което гледате, е връзката на Йо и Цумики да нараства всеки епизод, като в същото време, гледайки как другите герои изваждат и двамата, най-вече Цумики. Въпреки че това аниме не изисква никаква екстремна мисъл за разбиране на това, което става дума, това аниме е може би единственото по рода си аниме, което има перфектен начин за показване на сюжетното развитие. Всеки един епизод, той показва фино количество растеж в отношенията от захващане на палто до хранене на любимия ви с лъжица вкусна доброта.

Това аниме просто не е за романтиката; това също върши добра работа, като ме накара да се задуша от количеството произведен смях. Сигурно не всяка част от това аниме е толкова смешна, че е достатъчно, за да накара Гърми от Снежанка да се смее, но ей, залагам на една четвърт, че той ще смърка кикот. Което означава, независимо дали сте щастлив или мърляв, че определено ще се смеете, кикотите, смъркате или дори кървите от носа, когато гледате този комедиен романс изпълни Небето!