Aikatsu Stars!

Aikatsu Stars!

25/10/2018 Off By boris

Юме Нижино е приета в Академията “Четири звезди”, дом на красивата и талантлива идолна група „S4”. Тя и другите новодошли са решени да открият своя талант, с голям избор на специалисти по красота, пеене, танци или драма. Тежкият път е изложен пред тях и те трябва да разчитат едни на други, за да преодолеят своите слабости и да развият своите уникални и силни страни.

В откриващото изпълнение на учениците от първи курс, Юме представя звездно изпълнение, но припада и не си спомня, да е била на сцената изобщо. Стремейки се да открие таланта си, тя се среща с Рола “Лора” Сакураба и двете развиват приятелско съперничество, като работят заедно, за да се учат и да се усъвършенстват.

Въпреки че имат различия, всички ученици споделят една и съща цел: да станат следващия идол в „S4“. Но тежка работа и решителност, заедно с работата в екип, са необходими, ако искат да се присъединят към елитния „S4“.

Анимацията е една от най-силните точки на това аниме. Всичко е толкова детайлно, че е трудно да се каже нещо лошо за анимацията изобщо. И говоря за характера и дизайна на роклите, а дори и за фона. Анимацията е гладка и 3D изпълненията определено са се подобрили от оригинала.

Независимо от желанието си да гледам приключения, ужас, мистерия и романтика, това аниме ме успокои и ме развълнува едновременно. Винаги е освежаващо да гледате тази тип анимета, въпреки повтаряемостта из тях. „Aikatsu Stars!“ е едно грандиозно аниме гледано от деца и възрастни. Бих препоръчал тоа аниме и този франчайз като цяло за хората, които търсят нещо освежаващо след анимета като Hellsing или други тежки аниме, за да постигнат това равновесие, особено ако нямате нищо против този жанр , Или просто за всеки, който търси дълго аниме, за да избегне сблъсъка с реалността дори за малко.