AnimeS World Stars 2023

AnimeS World Stars 2023

01/02/2023 Off By trancer4o

AnimeS World Stars 2023 ще се проведе на 10 и 11 юни в най-новата спортна зала на Левски София. Залата разполага с 1741 седящи места, 253 паркоместа (платен паркинг) и допълнителни над 2000 кв. метра изложбени площи. С японска вентилационна и климатична система от последно поколение, както и с ултра луксозни VIP ложи.

Очакват ви 2 дни изпълнени с изключително много забавления и емоции.

Тази година имаме няколко впечатляващи квалификации по косплей. В първата косплеърите се състезават за световното по косплей в Япония, а именно World Cosplay Summit (WCS). Събитието е подкрепено от правителството на Япония. Участието е задължително да бъде от двама участника в сценка, като победителите заминават за Япония да представят официално България на финал. AnimeS World Stars е единственото събитие в България изпращащо косплеъри да се състезават на световното в Япония, като вече имаме многократно изпратени победители.

Втората квалификация е за AnimeS Cosplay World Stars (ACWS) – нова световна квалификация, чийто финал ще се провежда в България. Всички участващи държави ще изпращат най-добрите си косплеъри да се състезават по време на събитието ни. Косплей сценките в този формат се характеризират със задължителна по-дълга продължителност спрямо всички останали квалификации, както и възможност за участие между двама или трима човека в сценка. Тази година провеждаме квалификацията от българска страна за финала, който ще бъде на следващото ни събитие AnimeS World Stars 2024.

Третата квалификация е за Cosplay World Masters (CWM). Събитието се провежда в Португалия. Това е отлична възможност за соло изпълнения да покажат възможностите си пред света.

🎯 Косплей
🎯 K-pop състезание
🎯 Танцово шоу
🎯 Гейминг турнири
💠 League of Legends
💠 CS:GO
💠 VALORANT
🎯 PS5 турнири
🎯 VR игри
🎯 Настолни игри
🎯 Мърч щандове от няколко държави
🎯 Световни и европейски шампиони по косплей
🍙🍣 Специални зони с азиатски храни и напитки

Залата се намира в близост до бизнес парка на 10 мин. пеша от метрото. Пред самата зала спират автобуси 111, 109, 110, 314

Билети могат да бъдат закупени онлайн от EPAYGO или на всяка каса на EasyPay.

Може да намерите събитието и във фейсбук.