Ao no Kanata no Four Rhythm

Ao no Kanata no Four Rhythm

10/01/2019 Off By boris

С изобретяването на антигравитационни обувки, известни като “Grav-Shoes”, способността да се лети свободно се превърна в ежедневно преживяване за хората, обитаващи архипелаг с четири острова на юг от Япония. Това изобретение е донесло на хората нови начини на живот, както и нов спорт, известен като “Летящ цирк”, където участниците печелят точки, като или докосват плаващи буйове или гърба на противника.

Лековерната и тромава Асука Курашина, наскоро се е преместила в гимназията Кунахама, влиза в този свят на полет, без да иска, след като изпълнява една трудна маневра, когато за първи път участва в мач от “Летящият цирк”. В крайна сметка това я кара да се присъедини към клуба на “Летящият цирк” в училището. Водени от техния треньор Масая Хината, техните членове се състоят от опитния Мисаки Тобисава и нейния свръхзащитен приятел Маширо Арисака и ощя няколко момичета. “Ao no Kanata no Four Rhythm” следва тази група новобранци, която се издига високо над небето и към техните мечти, въоръжени само с непоколебимата си страст към несигурно бъдеще. Противно на това, което анимето изглежда отвън, “Ao no Kanata no Four Rhythm” има изненадващо дълбок набор от ценности, които показва прекрасно. Наистина то излага на яве това, което е необходимо, за да бъдеш добър в спорта, и удовлетворението от победата, когато се изправяш пред някой по-силен от теб. Всъщност, героите се показват, че повече или по-малко се борят със същите опоненти, като напълно пренебрегват стила на историята на “по-силния продължава напред”.

Анимето ни показва истинското чувство на загуба и колко сърцераздирателно може да бъде тя, както и красотата и удовлетворението от победата, всички неща, които не бихте видели в генеричния тип турнир, където главният герой просто си пробива път през всеки мач, без да се опитва и печели всеки път, защото той / тя е просто над всички. Има истинско чувство, когато става дума за израстването на тези герои и това наистина ме накра, да искам да продължа да гледам това аниме. Прогресията е много по-добра от онова, което очаквах да бъде и сърдечно препоръчвам това аниме на всички.