Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey

23/10/2018 Off By boris

Taзи година Ubisoft се развиват и надграждат над предишната версия на играта „Assasin’s Creed Origins” с новата „Assasin’s Creed Odyssey“, която добре надгражда вече изградените динамични системи и широкият жив и отворен свят. Тази реконструкция и надграждане е извършено със много увереност, че играта върви в правилната посока и не са далеч от истината.Odyssey се развива в антична Гърция, няколко века преди историята на другите игри. През Пелопонеската война, вие взимате ролята на Алексиос или Касандра, брат и сестра бивши спартанци, които са се превърнали в наемници. В стила на сериите има паралени истории с главна част в далечното минало и поглед напред към бъдещето, което вече е известно от сериите.

След важните моменти в древна Гърция прескачате напред до днешен ден, за да продължите историята на Лейла Хасан, която беше представена в Origins. Тя работи за да разкрие тайните на първата цивилизация. През вашите приключения в антична Гърция, ще се срешнете с много изгубени гробници, ще се сблъскате с битки в морето и ще обивате ключови членове на тъмна конспирация, която иска контрол над познатия ви свят.

Като погледнем Odyssey отстрани, доста често може да се замислите че това е твърде голяма игра, което и пречи по много начини. Има много моменти в безкрайния къговрат на разкриване, изпълняване на мисии и патуване, които могат да забавят темпото с което се движи историята. Множеството бъгове, които понякога дори пречат на прогреса на мисията също не помагат на масивната игра.

Въпреки това амбицията на играта е похвална, което е добре изразено в нейните богати детайли за ерата в която се развива. Силните личности и развитието на историята също е прекрасно и много добре подкрепя огромната кампания на играта, която се развива над 50 часа и може понякога да е изморителна. Но над всичко Odyssey прави много подобрения в правилната посока за сериите със своя огромен и динамичен свят, който ви поглъща докато прекарвате време в него и го променяте със всеки ваш ход.