Fukumenkei Noise

Fukumenkei Noise

23/10/2018 Off By boris

Всеки ден младо момиче, облечено с маска, стои край плажа и пее непозната но носталгична мелодия. След като преживява две внезапни сърцераздирателни раздели, когато е само дете, Нино Арисугава пее песните си на океана, обвързани с обещания, направени с двамата си приятели от детството, първата й любов, Момо Сакаки ​​и момче, което композира музика , Канаде “Юзу” Юсуриа. Въпреки че никога не са се срещали, момчетата поотделно обещават, че ако Нино някога бъде отделена от тях, гласът й ще бъде сигналът който отново ще ги събере.

След шест дълги години съдбата най-накрая поставя Нино, Момо и Юзу в едно и също гимназиално училище. Въпреки това, изминалото време променя много неща в живота им – докато Нино непрекъснато се опитва да изпълни детските си обещания с момчетата, чувствата на Юзу за нея от миналото се появяват отново и Момо стига до големи крайности, за да предотврати срещата на Юзу с Нино. Чрез музиката ще могат ли да поправят своето приятелство и да преодолеят всички чувства, свързани с този сложен любовен триъгълник?

Няма никакво отричане, че когато става въпрос за историята, няма нищо изненадващо вълнуващо или някакви специални закачки, които биха могли да ви оставят да искате повече. Но въпреки честите сцени, в които героите се отдават на спомените им от изминалото им детство, историята всъщност напредва бързо през всеки епизод. Въпреки, че е забележимо , че освен взаимодействията на героите, няма нищо друго, което да си заслужава да се спомене. Но е изпълнено със сърцеразбивателни откровения, които биха могли да оставят зрителите на ръба на мястото им и да ги накарат да се чудят какво може да се случи по-нататък.