Ben-To

Ben-To

03/07/2019 Off By boris

6 април 2011 г. – това беше денят, в който 15-годишният You Satou беше изпаднал в безсъзнание, докато посегна на половин цена бенто, предварително опаковано ядене, продавано в супермаркета. Докато се събуди на земята, всички кутии от бенто бяха изчезнали. Той напусна супермаркета гладен и болен, само за да се случи същото на следващия ден.

Скоро научавате, че в света на “Ben-To”, намалените бенто са свещени и много търсени и за да се сдобиеш с него, трябваше да се пребориш с пътя си към върха. Тези бента битки се водят от опитни бойци, известни като “вълци”, които оставят неопитните и слаби “кучета” като него да лежат на земята в поражение. В свят, в който слабите остават гладни и само силните могат да вечерят, трябва да тренирате под ръководството на сребърната „ледена кралица“, Сен Яризуй, за да станете сам вълк, който се храни с бенто.

Как едно предаване дава такова величие, което не може да бъде съпоставено с други екшън шоута? Отговорът е прост: “Ben-To” знае мястото си като най-горната пародия. Повечето предавания страдат от крещящи копия един на друг и стават неприятни до появата на втория епизод. Въпреки това, всеки един епизод на Бен-То е задушен, добре печен и сервиран с освежителни напитки.

Основният призив на шоуто е драматичните му бойни последователности и продукцията Дейвид се справя добре. Не се страхувайте от „абсурдната“ предпоставка. В търговските центрове е добре известен факт, че стоките с отстъпка доста се борят; “Ben-To” просто го взема предвид и увеличава бойния фактор. Нелепите екшън сцени са изпълнени и винаги интензивни; Дори типичният епизод с басейн не може да попречи на страхотното пробиване на стомасите на хората в името на унаги дон Бенто. Линиите за скорост се използват грациозно и действието може да се види лесно благодарение на представянето, което е нарисувано, като ОП е чудесен пример.