Big Order

Big Order

26/12/2018 Off By boris

Преди десет години се появява фея на името на Дейзи, която пита едно дете на име Ейджи Хошимия, какво му е единственото желание. Въпреки че желанието му остава загадка, последствията са катастрофални. В едно събитие, наречено „Голямо унищожение“, светът започва да се разпада, когато всичко се срутва и безброй хора умират.

Сега, Ейджи е ученик в гимназията, чиято единствена грижа е болната му сестра. Той не си спомня, какво е пожелал, всичко което си спомня, е, че желанието му е причинило “Голямото унищожение”. В годините след това събитие хиляди други хора също са получили способности да изпълнят желанието на сърцето си. Тези хора, наречени “Поръчки”, се смятат за зли и са мразени от широката общественост. Въпреки това, някои от тези хора желаят живота на Айджи в отмъщение за онези, които е убил. Ще успее ли Ейджи да оцелее след многократните опити за убийство? И най-голямата мистерия на всички: какво е поискал и какви са били намеренията му за желанието, което е причинило толкова много разрушение?

Историята на това аниме сваля дори най-великите литературни произведения. Става дума за млад мъж на име Ейджи Юкитеру, който желае да завладее света, след като получи щанд, който му позволява да контролира всичко в несигурна област. Вижте колко могъщ е
Ейджи, тъй като силите му позволяват да излезе от всяка ситуация, която е най-удобна за сюжета! В това велико приключение няма важни елементи като “драма” и “напрежение”, защото те са просто илюзии, създадени от хората. Големият ред надхвърля нашата в реалност и е над такива тривиални неща, а великият бог Ейджи не може да се надява да бъде увреден от нищо, дължащо се на страхотната му сила.

Наистина, никакви думи не могат да опишат някои от смелите подробности на сюжета на историята. Не мога да изброявам спецификата, защото това би било разваляне и следователно опетняване на мистичния сюжет, но не можете да приготвите за него! “Big Order” е шокиращо и изненадващо аниме с невероятен диалог и забавно абсурдни идеи, които със сигурност ще объркват ума ви. Когато човек мисли, че познава тайните и сложните детайли на света, те са посрещнати с нови, удивителни открития. Такава е истината с Големия ред. Препоръчвам това аниме на всеки, който е готов да бъде приятно изненадан от серията.