Cheating Craft

Cheating Craft

19/11/2018 Off By boris

В един свят, където академичният успех решава цялото ви бъдеще, стаята за изпити става безмилостно бойно поле. Издържането на изпитите гарантира успешното ви бъдеще. Без да ги издържите успешно се обричате да живеете жесток живот, измъчван от страдания и отчаяние. Само най-интелигентните или хитрите ученици успяват с тези тежки изпити. Има две стратегии за битка с изпитите, да прекарате целия си живот, изучавайки теста или да усъвършенствате уменията си за измама. Учениците, които се посветят на учене, се наричат ​​ученици от “тип обучение” и са принудени да си сътрудничат с ученик от тип “измамници”, за да се борят със своите съперници за най-високите оценки.

Измамникът Джуджу Мю Минг и академикът Яоу И Хуанг решават да се противопоставят на изпитите. Съюзниците обаче скоро се разделят и стават горчиви съперници. Ще могат ли да се справят сами? И ако е така, кой ще оцелее и ще излезе победоносен от тази тежка схватка?

Силно вярвам, че „Cheating Craft“ трябва да бъде похвалено заради нереалистичните и смели понятия, като например използването на свръхестествени способности единствено с цел измама по време на изпити. Това е ярък контраст с повечето други анимета, защото учителите всъщност са главните “злодеи” на това свръхестествено училище. За да добавите към хумора, имате отказ от отговорност във всеки епизод, който казва, че “измамата е неправомерно действие, не го имитирайте”. Имайте предвид, че е физически невъзможно да имитирате почти всичко, което се случва в него, което го прави още по-забавно! След това, като за завършак, имате оживени драматични епизоди и истории на главните герои.

Това аниме дори не се опитва да бъде сериозно, което допринася за посредствения блясък. Може да е изключително посредствено, но е честно най-приятното аниме от среден тип, което някога съм виждал. Препоръчвам го на всички, които искат да се впуснат в един по различен свят и да се забавляват искрено спомняйки си за тяхното „любимо“ училище.