Destiny 2: Forsaken

Destiny 2: Forsaken

14/10/2018 Off By boris

Дори три седмици след пускането на Destiny 2 Forsaken, все още се осеща поразително чуство. За всички, освен най-привъзаните фенове беше невъзможно, да бъдат подготвени за новия рейд в 10 дена които бяха дадени за това. Това е главно най големия проблем на иначе доброто начало на това разширение.
Destiny 2 се завръща с насоки към хардкор игра, със силна основа и множество достъпни дейности в играта, интересна нова кампания и нов режим на игра наречен “Gambit”, който помага за ограниченията на нивата в късните етапи на играта. След две разочароваващи разширения това е най добрата форма, която играта някога е виждала.

 

Докато повреме на “Red War Arc” играта се развиваше около злия суперзлодей, “Forsaken” се развива повече около желанието за отмъщение и много по не благородни действия. Смъртта на Клайд е началото на кампания, която ви праща в лова на осемте барона, които са отговорни за това. Всяка мисия изглежда като нужна стъпка към дадената цел. Повечето от тези мисии се намират в новата зона “Tangled Shore”. Всеки един от бароните имат свои собствени умения които са пряко свързани с техните личности и правят играта много по интересна и обсебваща. Началото на тази истоия може да отнеме до десет часа, което показва за насоката към по хардкоре феновете.
В центъра на играта отново стоят силата на механката на истрелите и новите оражия и брони, които помагат на играчите да работят към нещо и да се чустват задоволени като постигнат своята цел. За съжаление тези неща се постигат доста бавно и някой елементи се чустват много скучни и странни като изпълняването отново на стари мисии където Клайд е жив. Този аспект заедно със седмичните мисии е объркващ но това може да бъде пренебрегнато в игра, където можете да обивате едни и същи босове много пъти.

Има много неща които можете да правите във “Forsaken” дори понякога е трудно да видите всички тях. Това помага на обикновенните играчи да бъдат заинтересовани и потопени в играта за по дълго време за разлика от предишни версии. Играта се завръща със своите варианти на действия в играта, които помагат да прекарате времето си в преследване на някаква цел по приятно.