Eldritch Horror (Настолна Игра)

Eldritch Horror (Настолна Игра)

31/10/2018 Off By ivo

По цялото земно кълбо древно зло започва да се раздвижва. Сега вие и вашият доверен кръг от колеги трябва да пътувате по целия свят, работейки срещу силите на злото, за да предотвратите наближаващия ужас. Нечестиви чудовища, брутални, кървави срещи и мрачни загадки ще ви отведат до границата на лудостта, а дори и извън нея. Като същевременно вие и вашите партньори ще трябва да разкривате световни загадки, разпръснати по земното кълбо за да отслабите съкрушителният хаос, които заплашва да завладее човечеството. Краят наближава! Имате ли смелостта да предотвратите унищожението на света?

Eldritch Horror е кооперативна настолна игра, изпълнена с терор и приключение, в която 1 до 8 играчи поемат ролите на пътуващи изследователи, които работят за разгадаването на мистерии, събиране на улики с цел да защитят света от древно същество, което иска да унищожи човешкия свят. В играта има няколко от тези древни същества, срещу които можете да се изправите, те идват със своите уникални тестета от карти, съдържащи различни мистерии и изследвания, които ви привличат още повече към историята на всяко страховито чудовище. Открийте истинското име на Азатот или се бийте с Ктхулу в открито море, всичко това е възможно в Eldritch Horror.

Докато задачите на картите с мистерии (заедно с ужасяващи чудовища, локации на врати за други измерения и полезни улики) често дават полезна информация към коя локация да пътувате, както и за опасностите, които могат да ви чакат там, можете да попаднете в напълно неочаквано приключение навсякъде по света.