The Heirs

The Heirs

31/10/2018 Off By toni

Днес на вашето внимание е една Корейска драма, която задължително трябва да присъства в списъкът Ви с “гледани”. Макар и заглавието да излезна в краят на 2013 година, драмата все още носи своят блясък, както с уникалната си история, така и със сладките си главни актьори. “Наследниците” ( или още The Heirs ) е драма носител на солиден брой награди, призната сред феновете за една истинска класика в жанра.

Действието се развива в гимназия за богати деца- наследници. Това място има за цел да подготви младите за тежката задача в бъдеще, а именно управление на бизнес империите на семействата им. Една доста необикновенна гимназия, изпълнена с блясък и пари, ще ни покаже как младите се изправят пред трудности и порастват с всяка изминала секунда.

Ким Тан (изигран от Лии Мин-хо) е богат наследник на известна корейска компания Jeguk Group. Големият му брат Ким Уон ( изигран от Choi Jin-hyuk) се опитва да поеме пълният контрол над семейния бизнес. След спор в миналото , малкият Ким Тан е изпратен да живее и учи в САЩ, далеч от семейството.

Ча Еун-сан ( изиграна от Park Shin-hye) е бедно момиче от Корея, което по ирония на съдбата попада сама в САЩ, за да търси сестра си.
Ким Тан и Еун-сан случайно се запознават и прекарват известно време заедно в прекрасната страна, далеч от родината си. Пътищата им бързо се разделят, защото се налага Еун-сан да се прибере в Корея. Скоро след нея, вече готов да поправи старите грешки в семейството, Ким Тан също поема към дома. Така съдбата отново събира двамата в училището за богаташи. Там обаче момичето не е прието никак добре и Ким Тан си дава за цел да я предпази от унижението на високопоставените деца.

Заплетени ученически драми, любовни перипети и още нещо, тази драма би допаднала на всеки. Горещо Ви я препоръчваме.

Автор: Елм