Gakusen Toshi Asterisk

Gakusen Toshi Asterisk

04/02/2019 Off By boris

Много отдавна една епична катастрофа, известна като инверсия, предизвика пълна промяна в световния баланс на силите. В годините след това бедствие групата, известна като “Интегрираната корпоративна фондация”, влиза на власт. В допълнение към тази огромна промяна, нова порода хора, родени с невероятни физически умения, известни като “Genestella” също се появява и се присъединява към редиците на човечеството. “Gakusen Toshi Asterisk” следва историята на Аято Амагири, ученик, който току-що е преместен в една от шестте най-елитни училища за ученици по “Genestella” в света – Академията Сейдоукан – където учениците се научават да контролират силите си и да се съревновават помежду си в известни забавни битки. като фестивали. За съжаление, Аято не започва добре в училището. Когато се опитва да върне изгубена носна кърпичка на съученичка, той случайно вижда, че тя се променя, което води до това да го предизвика в дуел. Това, което повечето хора не осъзнават обаче, е, че Аято няма истински интерес към феста и вместо това има алтернативен мотив за присъединяване към тази престижна школа. Каква е голямата тайна на Аято? Дали ще бъде в състояние да поддържа действията си, когато е заобиколен от някои от най-великите “Genestella” в света?

Сюжета на анимето и темпото, с което то се движи изглеждат доста добри и подходящи. Това може би е една от най-добрите точки на анимето, като цяло всичко друго от анимацията до озвучаването за средностатистически за такъв тип аниме.Честно казано, много ми хареса анимето, но това е по-скоро личен довод, че то имаше полза по начин, по който за мен се чувствах доволен от резултата, в крайна сметка ще получим втори сезон, така че нека го очакваме за по-добро или за по-лошо.

Бих ли препоръчал това аниме? Всичко това зависи от вашия вкус по отношение на типа анимета или жанрите сами по себе си. Ако искате поне едно аниме, което събира много фестивали на едно място, можете да му дадете шанс и може би ще се забавлявате с него.