Gi(a)rlish Number

Gi(a)rlish Number

12/11/2018 Off By boris

Студентката в колеж Читосе Карасума е решена да не прави скучни неща, докато навлиза в света на възрастните. За тази цел това красиво момиче с лоши нрави нахлува в колеж, който обучава бъдещи гласови актьори и актриси, като по някакъв начин попада на работа в ” “Number One Produce”, агенция за гласови актьори, управлявана от по-големия й брат Гожоу.

В съзнанието на Читосе, тя е готова за величие, но се оказва в падение, когато продължава да получава незначителни роли. Тъй като тя се сблъсква с други момичета в агенцията, включително и хитра разсеяна актриса и момиче с Канзайски акцент, Читосе е на път да научи, че има повече за успеха в тази конкурентна индустрия, отколкото си е представяла.

Героите са изумителни! Въпреки че Читосе беше главният герой, аз чувствах връзка с всеки един от тях, особено Кузу, който за мен винаги ще бъде много запомнящ се характер.Това, което искам да кажа, е, че всеки герой е много интересен: Сигурен съм, че за всеки герой, маловажен и незначителен, може да се създаде съвсем ноо аниме, това показва е колко е добро развитието на характера им в това аниме. Всеки герой получава достатъчно време на екрана, за да бъде интересен, а в края на анимето всички те са направили голям напредък, което ви оставя с много удовлетворяващо чувство.

За всеки, който обича анимета тип „Slice of Life” това е аниме е за вас, защото съм сигурен, че ще остави усмивка на лицето ви, точно както направи с мен. За хората, които имат малък опит в типа „Slice of Life” или не са всъщност фенове, аз все пак ви препоръчвам това аниме на всички вас. Защо? Тъй като това аниме може напълно да промени гледната ви точка върху жанра напълно с неговото смешно хвърляне на герои, красиво изкуство и страхотен саундтрак!