Golden Time

Golden Time

12/06/2019 Off By boris

Поради трагичен инцидент Банри Тада е поразен от амнезия, загубва спомените за родния си град и миналото. Въпреки това, след като се сприятелява с Мицуо Янагисава, той решава да продължи и да започне нов живот в едно юридическо училище в Токио. Но точно когато той започва да се приспособява към живота си в колежа, красивата Коуко Кага драматично се втурва в живота му, а случайната им среща бележи началото на една незабравима година. След като вижда колежанския живот, Банри научава, че той е на ново място и е в нов свят – място, където може да се прероди, да има нови приятели, да се влюби, да прави грешки и да расте. И докато започва да открива кой е той самият, пътят, който е избрал, го води към ослепително светъл живот, който никога няма да иска да забрави.

Доколкото можете да видите, “Golden Time” е обозначено с жанр комедия и романтика. Жанрът, който често казвахме като най-родово в аниме индустрията.”Golden Time” е аниме, в което трябва да се впуснем и да разберем дали това романтично-комедийно аниме не е клише и в него няма безкрайния цикъл “бихте ли го опреличили на такова или не”. Има толкова много неща, които правят “Golden Time”, аниме което си струва да се гледа. Едно от тях е как върви историята. Сюжетът се движи гладко и с разказвателен елемент, а именно че Банри показва и разказва историята, наистина ни кара да разберем какво мисли той самия.

В крайна сметка, това аниме е добър начин да се представи какво е романтика в аниме. Реалистичните гледни точки вероятно са най-изявените в “Golden Time” и мисля, че това е начинът, по който всички анимета трябва да бъдат особено, когато носят етикети „романтика“. Нереалистичната романтика прави историята за любовта клише. Така че, ако искате добра романтика с реалистична, безгрижна комедия, “Golden Time” е вероятно едно от аниметата, която трябва да гледате.