Taiyou no Ie

Taiyou no Ie

12/06/2019 Off By boris

След като майка й я изоставя и баща й се жени повторно, за гимназистката Мао Мотомия остава усещането, че няма място, където да принадлежи. Една нощ нейният приятел от детството й Хиро Накамура я намира в светилище, където яде евтина храна и й предлага да я заведе в ресторант. Последвалия сърцераздерателен разговори води до това, че Хиро предлага на Мао да заживее с него.

За Хиро, който е живял отделно от по-младите си братя и сестри, през всичките тези години, след като родителите им са починали, връщането на семейството му отново в негивия дом, е първата стъпка да се даде на Мао любящо място, където да принадлежи.

Когато Мао неохотно приема поканата му, тя се изненадва колко лесно е да се установи с дългогодишния си приятел. Сега тя трябва да се справи, не само с поправянето на връзката си с баща си и да помогне на най-стария брат на Накамура да постигне целта си, но и нарастващите си чувства към Хиро.

Изкуството е много приятно и оригинално. То се вписва много добре и показва емоциите на героите. Дизайнът на героите е мек. Във всеки панел сцените, героите и местата се рисуват по определен начин, поне за мен. По такъв начин, че основните предмети, хора, сгради и т.н., които символизират диалога / разказа, са най-често обединени. По този начин можете да видите важността на този конкретен обект, докато понякога се чувствате зле, понякога щастливи или и двете заедно.

Една от основните точки на тази манга е развитието на характера. Повечето от читателите, които са завършили тази манга, имат само един, ако не нула символа, които мразят, защото всеки един от тях просто е просто прекрасен, някои са по-добри, някои не са толкова влиятелни, но това е друг въпрос. Идиомът „Бавно, но сигурно” се отнася за “Taiyou no Ie”, т.е. перфектно – точно това е развитието на историята и характера. Освен това, в зависимост от ситуацията, гледната точка се променя от време на време, заради този метод можете да разберете защо този човек е извършил такива неща и причината защо е такъв.