Hand Shakers

Hand Shakers

04/11/2018 Off By boris

Действието на анимето се развива в Осака в “AD20XX” век и се върти около партньорите на „Hand Shakers“, които могат да призоват “Nimrodes” оръжия, родени от дълбоката им психика, които се появяват като се ръкостискат. За да осъществят желанието на двойката, „Hand Shakers“ се състезават и се борят с други двойки. Най-добрата двойка ще се срещне и ще предизвика така наречния “Бог” на измерението.

“Те, приемниците на Откровението на Вавилон. Те, предизвикалите Бога. Те, които неизбежно се хвърлят в битка с партньорите си. Какво иска Бог от тях? И дали те искат власт над тази на боговете? Избраните, свързани с тях души, присъединете се към ръка за ръка със Зигурата, където ще се състоят битките. “

 

Анимацията не е нищо повече от звездна; 2D и 3D анимацията се събират толкова добре, че се движат в двa напълно различни кадръра, създавайки два уникални и интересни аромати, които задоволяват феновете както на традиционната, така и на „CG“ анимацията. Фонът, обектите и ефектите, генерирани от компютърната анимация, са толкова реалистични, че му беше трудно да рарбера дали действително са анимирани или веригите и пламъците например буквално са поставени над записаните рамки, за да дадат пълна чувство за реализъм. Изглежда толкова естествено! Никога не съм виждал CG, употребено по такъв брилянтен начин преди. Така или иначе, амбицията, показана в „Hand Shakers“, не може да бъде пренебрегвана, особено когато се разглеждат посланията на разказа, който тя представлява.

Дори и с невероятно движение на камерата, което се върти гладко и чудно, високопоставените герои успяват да изпъкнат във всеки един момент. Всеки момент на движение е перфектен и реалистичен, сякаш гледате истински хора да действат чрез движенията на героите. Поздравления за всички аниматори, които са работили над този великолепен проект и препоръчвам това аниме, на всички който искат да се впуснат и сами да усетят тежката работа на тези аниматори.