Kekkai Sensen & Beyond / „Кървавата линия и Отвъд“

Kekkai Sensen & Beyond / „Кървавата линия и Отвъд“

16/10/2018 Off By boris

Преди три години в Ню Йорк се отворя шлюз между Земята и Отвъдното, което хваща екстрадимерните същества и хората в непропусклив балон. След възстановяването на града, чудовищата, магията и лудостта са често стрещани открития в района, известен като “Лот на Хелсалем”. Леонардо Чай, млад фотограф, който неволно получава “Очите на боговете” в замяна на зрението на сестра си, идва в този паранормален град, за да намери отговори на мистериозната сила, която притежава. По-късно той открива, че животът му се променя драстично, когато се присъединява към „Везни“, тайна организация на хора със свръхестествени способности, посветени на поддържането на реда в ежедневния хаос на “Лот на Хелсалем”.

Това обаче е само началото на неочакваното пътуване на Леонардо. Независимо от постоянната заплаха от чужди врагове, той е решен да разкрие тайните на силата си и да намери начин да възстанови зрението на сестра си. „Кървавата линия и Отвъд“ проследява Леонардо, докато се отправя към по-луди приключения с другарите си, като се бори за осигуряване на мир и ред.

След като сте гледали това шоу, е лесно да кажете, че „Кървавата линия и Отвъд“ все още има какво да предприеме, за да достави повече развлечение за своите фенове. Имало възможност да разшири своя живот дори и с отделни епизоди с приключения или да даде на страничните герои свои собствени истории. Аз обаче ще кажа, че продължението не е толкова въздействащо в сравнение с първия сезон. В някакъв момент може да се почувствате, че шоуто е показало всичко и няма какво повече да предложи. Имах това чувство в определен момент, особено в последните няколко епизода. Все пак, опитайте да продължите. Това е аниме, което отпразнува работата на “Ясухиро”, която отваря вратите за забавление.