Kimi to Boku.

Kimi to Boku.

27/04/2019 Off By boris

Гимназистите в “Kimi to Boku” считат училищния им живот за всичко друго, но не и вълнуващо. Повтарящо се пътуване през класове, аргументи и ориентации за бъдещи кариери, които изглеждат твърде далечни. Но с подходящата група приятели, може да се направи време да се движите малко по-бързо.

Четири момчета от гимназията, които се познават още от детството, се мотаят заедно в училище всеки ден. Там са красивите близнаци Юуки и Юута Асаба, кроткият Шун Мацуока и спокойният ръководител на класа Канаме Цукахара. Въпреки че са свикнали с липсата на вълнение в живота си, добавянето на нов студент по трансфер Чизуру Тачибана, който е наполовина германец и наполовина японец, може да добави още малко приключение към тяхната рутина. С енергичната си личност и истории от далечна страна, Чизуру може да успее да запали скучната атмосфера на групата.

Много ми хареса историята в “Kimi to Boku”. Харесва ми, че е простият начин на живот в училище и самата аз вярвам, че пътят, по който тръгнаха, за да направят този жанр работа, а не да ви е скучен, беше наистина добре направен. Обикновено в много част от живота, анимето на училищния живот е много лесно да се отегчите. Сигурен съм, че всички добре знаят това. Но с “Kimi to Boku” историята ме закачи в началото. Историята в анимето беше проста, но ефективна. В края на анимето не почувствах „празнотата“, след като го гледах. Вместо това се усмихнах на себе си, мислейки: „Наистина ми хареса това“. Повярвай ми на факта, че ще се смееш на глупавите неща, които се случват, и на кикотите между героите.

“Kimi to Boku” стреля на посоки. Това е като мармит или го обичаш, или го мразиш. Среза от житейския жанр не е нещо за всеки, но дори и да не харесвате парче от живота, опитайте първите няколко епизода. Самият аз не гледам особено къс от живота, освен ако това е поразително, и това беше. Изглежда просто, но комедията и героите в нея ще ви накарат да се усмихнете. Звукът е добър, изкуството е сладко и плавно, а историята е точно това, което един нормален хайлайф може да иска животът им да бъде такъв. Опитайте Кими на Боку, много ми хареса.