Koe no Katachi

Koe no Katachi

26/09/2018 Off By boris

Тази мангa е маисторскo писмено произведение на изкуството, което не можех да спра да чета, без значение къде съм. Вкъщи, в клас, в автобуса постоянно четох и всичките седем тома бяха завършени за около три дни. Тук има много да разопаковате.

Ако сте били малтретирани като дете (или някога наистина), ще можете лесно да се свържете с идеята за хуманизиране на насилника в опит да ги видите като по-добър човек и постоянно да сте разочаровани от непрекъснатото им тормоз и никога да не растат като човек. Това манго обаче е от негова гледна точка и ни позволява да видим какво се случва в главата му и дължината, на която той се опитва да поправи щетите, причинени от него, като позволи на читателите лесно да се отнасят, ако някога са тормозили някого в миналото си. Това е абсолютно майсторски написано, освен от няколко приплъзвания, където манга се чувства като иска да бъде генерична романтична комедия, но те обикновено продължават само няколко страници или понякога до една глава.

Освен това, колко хубаво изглежда всичко, изкуството носи постоянната представа за това как нашият герой проявява впечатление на хората около него в света с постоянните Х над лицата им, като същевременно позволява на художника да се съсредоточи повече върху красивите детайли на друго място, правете по-малко работа на панели с фонови знаци. Това е начин за рязане на ъглите, които имат смисъл и изглеждат уникални, красиви и умни.

По-голямата част от този глас са добре обработени, дали положително или отрицателно, докато обикновено не се чувстват принудени. Най-голямото изплъзване в това отношение е, когато те въведат твърде много символи наведнъж и ги развиват едно по едно, оставяйки някои герои да се чувстват доста скучни до много глави, след като станат част от главния герой, което дори не е толкова голямо сделка.

Абсолютно красива. Вече споменах как не мога да сложа тези книги заради колко невероятни са те. Ако някога сте търсили каквато и да е кариера, включваща всякакви истории, прочетете тези книги. Те са перфектен начин да покажат недостатъчен и непоколебим характер, който се изкупува и спечели втори шанс.