Koi to uso

Koi to uso

12/10/2018 Off By boris

 

В нетака далечното бъдеще, Япония вкарва сложен закон под формата на система който е наречен „Червените конци на науката“, за да напътстват успешни бракове и да се борят с ниската рождаемост. На принципа на сложни сметки свързани със сходимост и изследвания на гените, на младите хора на 16 годишна възраст са поставени брачни партьори от правителството. Всички които не са съгласни със този закон и се бонтуват срещу него ги заплашват сериозни последици. За Юкари Нежима, един прост тенейджър който се смята за обикновен във всеки един начин, тази система може да е най-добрия му шанс за изживяването на добър и задоволителен живот.

 

Въпреки всичко, подтикнат от своите чуства и емоции които изпитва към своята съученичка и любима, Мисаки Тасаки, Юкари се противопоставя на системата и признава своите чуства към нея.

След кратък момент Мисаки отговаря на неговите чуства по подобен начин и в момент на страст всичките тези чуства и емоции излизат на яве. Но всичко това бива прекратено преди двамата да могат да развият връзката си. Юкари получава своето писмо което определя неговата брачна партньорка и е хвърлен в безкрайна мрежа от любов и лъжи. След като се запознава със своята партньорка,Ририна Санада, разказва и за своите чуства и връзка с Мисаки и тя става обсебена и заинтересувана от това и му помага в неговата борба срещу системата. Но дали тя няма да развие чуства към него, дали Мисаки ще отговори на неговите чуства или има някой друг който тайно е влюбен в него. Всичко това и още в тази драматична любовна драма.