Kuzu no Honkai

Kuzu no Honkai

28/10/2018 Off By boris

За външния свят Ханаби Ясуроока и Муги Ауея са перфектната двойка. Но всъщност те просто споделят една и съща тайна болка: те са влюбени в други хора, с които не могат да бъдат по никакъв начин.

Ханаби е обичала приятеля си от детството и съсед Наруми Канай, откакто се помни, така че е развълнувана, когато открива, че е новият й класен учител е той. Въпреки това Наруми скоро се влюбва в учителката по музика, Акане Минагава и когато връзката между тях започва да се разцъфва, Ханаби изпада в ужас и потърсва утеха другаде.Муги е бил ученик на Акане в средното училище и оттогава е влюбен в нея. По време на една случайна среща в коридора, той се запознава с Ханаби. Тъй като тези две самотни души прекарват все повече време заедно, те решават да се използват един за друг като заместител за онези, който те наистина обичат, споделяйки физическа близост помежду си, за да предотвратят самотата си. Или може би има някой друг, който таи същите чуства. Вспуснете се в този свят на лъжи, истина и още нещо и няма да съжалявате.

Преживяването докато гледате „Kuzu no Honokai“ е като че попадате в един свят на усукани желания. Това е като да влезете в лабиринт с безкрайни врати, който няма изход. Зад всяка врата е истината или лъжата, която не носи нищо, освен разочарование и болка. Анимето довежда до много добра представа за реализма на любовта, за болката и страданието, което всеки от нас е изпитвал някога през живота си. Примерите в това аниме наистина могат да се случат на всеки и са се случвали на повечето от нас което прави това аниме толкова реално и ви кара да съчуствате на героите. Това е част от нас като човек, тъй като няма истински отговор на това, какво е любовта. Това за мен е едно от най-добрите анимета които са излезли през последния сезон то ме накара да се замисля над живота любовта и отношението ми към другите хора. Препоръчвам го на всеки, който наскоро се е сблъсквал с тази така тежка реалност, на това да бъде отхвърлен или наранен по този начин.