Lance N’ Masques

Lance N’ Masques

26/02/2019 Off By boris

Осем думи описват чувствата на Ютару Ханабуса: “Просто искам да живея нормален живот.” За съжаление за него, като член на “Рицарите на света”, неговото обучение в този древен и международен ред го е оставило със състояние, което той нарича синдром на Белия рицар. Това условие кара Ютару инстинктивно да действа героично и рицарски, когато срещне някой в ​​опасност.

За да защити самоличността си в такива неудобни моменти, той винаги носи маска с него. Един ден той спасява живота на Макио Кидуин, младата дъщеря на елитно и богато семейство. Но не знае, че този единствен акт на героизъм, ще промени живота му завинаги. Скоро, той е едновременно благословен с живот в скута на лукса и прокълнат с аномалия, защото новата му приятелка Макио живее далеч от ежедневието.

Между това да се нагоди в живот около шестгодишната Макио и преодоляването на нечетливи приятели и врагове, Ютару трябва да защити новата си приятелка, като запази идентичността си скрита като маскирания герой „Найт Лансер“.

Героите от серията са съсредоточени около Ютару, главния герой, но всеки от доста големия брой герои с различни личности и всеки един от тях има своя собствена връзка с него, която варира от очевидното до напълно абсурдно. Всъщност героите са една от силните страни на поредицата.

Има много различни начини за тълкуване и гледане на това аниме, но според мен то е в основата си комедия, въпреки че със сигурност има секции, които не са комедийни ни най-малко. Въпреки това, аз вярвам, че най-общо отношението към анимето, трябва да е като към комедия и това е най-добрият начин да го гледате. Позволявайки ви да оцените, че липсата на реализъм е умишлена и направена за комичен ефект. Това, абсурдността или понякога явното въображение на това, което се представя, е основният източник на забавление в поредицата, а не това, че има някой клиширани шеги и забавни сцени.