Diabolik Lovers More,Blood

Diabolik Lovers More,Blood

26/02/2019 Off By boris

Юи Комори, все още e държана в плен от братята Сакамаки – чистокръвни вампири които са след нейната кръв. Тя преживява още много по-странни обрати в живота си след престоя си в дома им. Макар и преследвана от загадъчни сънища в престоя си там, Юи скоро дешифрира тяхното значение, когато попада в автомобилна катастрофа, което впоследствие води до среща с четири нови вампира: братята Муками, които се състоят от Руки, Азуса, Ку и Юума, които сами залавят обърканото момиче.

По-късно Юи се събужда в имението на Муками, където братята разкриват плановете си за нея. Тя ще бъде тяхната “Ева” и нейната кръв ще им помогне да намерят, кой сред тях е “Адам”. Заедно, те ще имат огромна сила и ще властват над целия свят. Обаче, когато братята Сакамаки са по петите им за да си върнат Юи, нещата може да не минат толкова гладко, колкото са си представяли.

 

Еднa от причините, поради която обичам този сезон от поредицата е историята. Сюжетът на анимето, въпреки че никога не съм играл играта, е пълno с живот. То улавя въображението на зрителите си и те не могат да спрат да гледат. Друга причина са символите. Всеки герой играе голяма роля около главната героинята на тази история. Тя има начин да промени всеки един от тях в ежедневието си. Не става дума само за това, че пият кръвта й, това е много по задълбочено.

Други причини са музика и анимацията. Музиката, която използват за всеки епизод, е забележителна и подходяща за всяка сцена. Анимацията също е невероятна. Просто е красива и много наподобява някой стари фаворити от този жанр. Последната причина е насладата, която изпитах от това аниме. Открих, че веднъж аз или всеки, който започне да гледа това аниме, ще му се наслади на от началото до края, без значение какво пише из интернет пространството. Ако сте фенове на анимета като “Vampire Knight”, то тогава това аниме е за вас.