Last Game

Last Game

05/06/2019 Off By boris

Hищо не е над Наото Янаги, наследник на бизнес конгломерата Янаги. Идолизиран за своята атлетична и интелектуална компетентност, външен вид и богатство, Наото е живял като крал по време на началните си училищни дни – след това влиза в Микото Кужу, като обикновен, мрачен ученик.

Поради слабото й финансово състояние Наото първоначално бе апатичен към новата си съученичка Микото. Но въпреки че току-що пристига в неговото училище, тя напълно го засенчва във всичко, като последователно отбелязва най-високите оценки на изпитите и поставянето на първото място в спортни събития. След кратък сблъсък с нея, който го кара да изпадне в шок, Наото се заклева да я надмине, независимо от цената.

Десет години по-късно те вече са студенти, посещаващи един и същ колеж. След като не успява да победи Микото през гимназията и средното училище, Наото решава, че ще има последен мач с нея, ако може да накара Микото да се влюби в него и след това да разбие сърцето й, това ще бъде неговата победа. Той обаче се влюбва в нея …

Историята е доста интересна. Не е нужно да мислите прекалено много и сюжетът е предсказуем. Янаги, богато момче, което е било най-доброто във всичко в детството си, е надминато от тихото момиче в класа и всички знаем, че малките момчета не обичат да губят от момичетата. Сега, няколко години по-късно, той все още иска да бъде по-добър от нея поне в едно нещо. Така те влизат в последния си мач, последния им “конкурс”.

Аз наистина обичам изкуството, то се вписва в типа манга. Можете да разберете какво се случва, защото равенствата не са объркващи. Героите са добре изчертани, всички те имат свои собствени различия. По принцип, изкуството е просто и красиво.

Героите са страхотни. Лицата на двамата главни герои се вписват едно в друго. Наистина обичам Кужу. Въпреки че тя е обичайното срамежливо и красиво момиче, което виждаме много пъти, тя е сигурна в чувствата си и не се държи като досадно момиче с детско отношение. Нямам какво да кажа за Янаги, той е наистина страхотен човек и е наистина сладък към Кужу. Другите герои също са добри, те имат свои собствени уникални личности и дават повече емоция на историята.