Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru

05/06/2019 Off By boris

За Канаде Амакуса животът като ученик трябваше да е нормален и щеше да е – ако той не живееше с най-нелепото проклятие. „Абсолютният избор”, система, наложена му от самопровъзгласилия се бог, произволно представя ментална селекция от действия, които той трябва да извърши въз основа на своя избор. А самите възможности никога не се отклоняват от грубия му и суров характер. За да направим това още по лошо, повечето такива ситуаций са на публично място с много хора.

В резултат на това безпомощното момче всеки ден се стресира, да ремонтира вече опетнената си репутация, докато отчаяно се моли да избегне следващия спонтанен епизод на “Абсолютния избор”. За негово учудване отговорният винаги е една крачка пред него и преминава към неголемия „избор“ в живота на няколко момичета от неговото училище. Точно когато училищният живот на Канаде, не може да бъде обречен още повече, решението, което той неохотно избира по пътя към дома, изпраща красиво момиче, падащо от небето, заедно с обещанието за по-истерични и адски избори.

Същността на “Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru” е нейната комедия (добре, не е като заглавието в заглавието го има или нещо друго). Историята се върти около Канаде Амакуса, момче, което носи проклятие. Неговото проклятие е, че в случайни моменти един “Божествен обект” ще влиза в съзнанието му и ще го принуди да каже неудобни неща или да извърши гнусни действия. Така неговите “умствени избори напълно се намесват в неговата романтична комедия в училище”. Не се притеснявайте, макар че въпреки Канаде действа, като че ли е контролиран във всяка втора сцена, камионите с момичета, които го заобикалят, са също толкова смешни.

Искате да знаете как анимето се квалифицира като “перфектно”? Когато те кара да се смееш във всеки епизод. “Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru” самостоятелно направи срядите ми ден, който очаквам с нетърпение за да гледам новия епизод.