Monster Musume no Iru Nichijou

Monster Musume no Iru Nichijou

07/03/2019 Off By boris

Със своите родители в чужбина, Кимихито Курусу живее тих, незабележим живот, докато чудовищните момичета се появяват пред него! Тази алтернативна реалност представя най-модерната Япония, като първата страна, която насърчава интеграцията на нечовешки видове в обществото. След некомпетентността на координатора за обмен между видовете, агент Смит оставя Кимихито като пазач на една Ламия, наречена Мия, новата серия “Дарлинг” бързо привлича момичета от различни породи, което води до нарастващ харем с еротика и атракции около него. За съжаление за него и за дамите, сексуалните взаимоотношения между видовете са забранени от Закона за обмен между различните видове! Единствената пропуск е чрез експериментална разпоредба за брак. Животът на Кимихито става изпълнен с изобилие от момичета, на специфични възрасти и чувствително междувидово право, като страстните, любящи и похотливи жени, преследващи всеки негов ход, търсейки неговите романтични и сексуални чувства. С появяването на нови видове и събития, които се материализират от въздуха, около Кимихито и неговият харем , до къде ще стигне той?

Характерът на героите е страхотен, главният ни герой е този обикновен, малко прост, но той има много добро сърце. Той иска да помогне на гостите си по всякакъв начин и е един от хората в анимето, които са виждани като нормални хора, а не като чудовища. Неговите гости са страхотни, всяка е не само много забавна, но всички те имат различни личности, които правят интересни взаимодействия. Има само един друг важен герой в анимето и това е агент Смит. Тя е координатор за културен обмен, който отговаря за главния ни герой, който получава всички тези момичета, както и за да го държи под око. Тя е показана като много манипулативна и винаги контролира ситуацията, каквото и да е тя.

В крайна сметка “Monster Musume не е Iru Nichijou”, е много забавно аниме. Трябва да кажа, че от цялото аниме, което следях, докато се излъчваше, най много се наслаждавах на забавните моменти в него, а не чак толкова на по сексуалните. Бих ли го препоръчал на всички? Разбира се, че не, но ако търсите добър смях и нямате нищо против един куп фен-сервиз, то тогава това аниме е за вас.