Namaikizakari.

Namaikizakari.

01/05/2019 Off By boris

Като най-голямо дете на голямо семейство, Юки Мачида беше принудена да стане отговорен един от многото си братя и сестри в много ранна възраст. Привикнала да жертва за тях, тя е добре запозната с разочарованието и болката от подтискането на истинните си чувства.

Макар да не очаква нищо да стане от тях, Мачида става мениджър на баскетболния клуб, за да бъде по-близо до нея. Но в началото на новата учебна година Шу Нарусе се присъединява към екипа. Той е изключително талантлив … и проявява интерес към Мачида. Стоически и студено, тя е невъзмутима от неговия напредък, въпреки колко неумолимо е той, когато става дума за спечелването на любовта й – от целувката й, без предупреждение да поиска разрешение да я опипа. Поддържане на хладнокръвие и фокусиране върху баскетбола става много по-трудна задача, когато Нарусе не се опитва да скрие желанията си.

“Namaikizakari” взе повечето от това, което ще се счита за спортна манга и по някакъв начин го направи в “shoujo”-спортна манга. Но ще трябва да кажа, че ми хареса! Той имаше всички необходими концепции, за да задоволи читателите, романтиката, беше сладка, начина, по който Юки се влюбва в тази манга, спорта, и комедията.

Развитие на характера. Нещо, на което манганите не успяват, някои преминават едва на, а някои просто се провалят. Четенето на 15 глави ме накара да мисля за тяхното развитие, което беше доста голямо, мислейки как са започнали. Нарусе Шу започна като една извратена първа година (по-късно втора година), която беше добра в играта на баскетбол (но Юки го описва като самонадеян, самонаситен, отвратителен, нагъл и по-млад “kouhai”). Но след като падна за Юки, той се промени. Той има сладка страна, като когато се опита да я развесели, когато разбра, че любовният й интерес (бивш любовен интерес) сега има приятелка.